Contact


Over ons:

Items
Links


Bordercollie.be partners

CalenderTrainingsuren

Zomeruur

Woensdag 18:00 tot 20:30

Vrijdag 18:00 tot 20:30

Zondag 09:30 tot 12:00

Winteruur

Woensdag 15:00 tot 18:00

Zaterdag 15:00 tot 18:00

Zondag 09:30 tot 12:00

Kennismaking en beginnerstraining

Zondag 10:30 tot 12:30

of op afspraak

Adres

Schapendrijvers Denderstreek

Assestraat

1790 Essene(Affligem)

Rekening Nummer

BE80 0017 2254 3477

BIC: GEBABEBBBordercollie.be partners

Algemenen service aan de leden

Leden die kunnen gebruik maken van de faciliteiten van de club. Volgens de regels van het huishoudelijk reglement kan er op de schapen geoefend worden. De schapen worden gehouden volgens de regels van de kunst. Alle wettelijke voorschriften in verband met het dierenwelzijn, wetten op de voedselveiligheid ,… worden door de verantwoordelijke bestuursleden strikt gevolgd. De kudde en haar uitbating zijn degelijk verzekerd.

Het welzijn van de kudde is echter een verantwoordelijkheid van alle leden. Indien nuttig worden hieromtrent infovergaderingen georganiseerd. Het bestuur én de leden zorgen ervoor dat de schapen in optimale conditie zijn en blijven.

Leden van de club zijn verzekerd voor hun Burgerlijke Aansprakelijkheid. Dit is geen persoonlijke verzekering of verzekering voor eigen schade ! Ongevallen die derden of de club schade toebrengen zijn wel verzekerd, zowel tijdens het trainen, het verblijf op de club of tijdens wedstrijden buiten de club.

De club organiseert regelmatig oefenwedstrijden en clinics. Ervaren handlers uit binnen- en buitenland staan dan ter beschikking van de leergierige leden.

In de kantine kunnen documentatie en tijdschriften geraadpleegd worden. Ontlenen is voor bepaalde items mogelijk.

Bestuur en leden doen hun best om alle nodige info te geven over het schapendrijven en het houden/fokken van honden.

De club is op nationaal en internationaal vlak vertegenwoordigd met als doel de belangen van haar leden naar best vermogen te behartigen.